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Food Research International Volume 141, March 2021, 110070Mayorga Gross, Ana Lucía /Pérez Carvajal, Ana Mercedes2021Food Research International Volume 141, March 2021, 110070
Rojas Garbanzo, C., Rodríguez, L., Pérez, A. M., Mayorga-Gross, A. L., Vásquez, V., Fuentes, E. & Palomo, I. (2021). Anti-platelet activity and chemical characterization by UPLC-DAD-ESI-QTOF-MS of the main polyphenols in extracts from Psidium leaves and fruits. Food Research International Volume 141, March 2021, 110070.
 
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Food Research International, 2019, 122, 340-347Esquivel Rodríguez, Patricia2019Food Research International, 2019, 122, 340-347

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Journal of Sensory Studies, 2019, 34(1), e12477Araya Quesada, Yorleny/Cubero Castillo, Elba2019Journal of Sensory Studies, 2019, 34(1), e12477

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Food and Bioproducts Processing, 2019, 115, 175-184Pérez Carvajal, Ana Mercedes2019Food and Bioproducts Processing, 2019, 115, 175-184

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Valuable compounds in coffee by-products, 2019, 277-292Esquivel Rodríguez, Patricia2019Valuable compounds in coffee by-products, 2019, 277-292

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Carotenoid assembly in fruits and vegetables, 2019, 51-67Esquivel Rodríguez, Patricia2019Carotenoid assembly in fruits and vegetables, 2019, 51-67

Esquivel, P., Schweiggert, R. M., Chacón-Ordóñez, T., Steingass, C. B., Carle, R., & Jiménez, V. M. (2019). Carotenoid assembly in fruits and vegetables. In A. Z. Mercadante (Ed.), Carotenoid Esters in Foods: Physical, Chemical and Biological Properties (pp. 51-67). London: The Royal Society of Chemistry.

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Journal of Food Protection, 2019, 82(10), 1736–1743Usaga Barrientos, Jessie2019Journal of Food Protection, 2019, 82(10), 1736–1743

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Journal of Food Process Engineering, 2019, 42(4), e13051Acosta Montoya, Oscar/Quirós Blanco, Ana María/Soto Retana, Marvin /Thompson Vicente, Eduardo2019Journal of Food Process Engineering, 2019, 42(4), e13051

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Acta Horticulturae, 2019, 1250, 233-236Esquivel Rodríguez, Patricia2019Acta Horticulturae, 2019, 1250, 233-236
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Journal of Berry Research, 2019, 9(2), 283-296Acosta Montoya, Oscar/Pérez Carvajal, Ana Mercedes/Soto Retana, Marvin 2019Journal of Berry Research, 2019, 9(2), 283-296

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Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 2019, 69(1), 42-49Aiello Ramírez, Jacquelline/Usaga Barrientos, Jessie2019Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 2019, 69(1), 42-49

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Revista de Ciencia y Tecnología (RECyT), 2019, 31, 36-41Araya Quesada, Yorleny2019Revista de Ciencia y Tecnología (RECyT), 2019, 31, 36-41

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Food Research International, 2018, 111, 708-714Esquivel Rodríguez, Patricia2018Food Research International, 2018, 111, 708-714

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Beverages, 2018, 4(2), 30Pérez Carvajal, Ana Mercedes2018Beverages, 2018, 4(2), 30

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Annals of Applied Biology, 2018, 172, 20-32Barboza Vargas, Natalia2018Annals of Applied Biology, 2018, 172, 20-32

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Tecnologías de separación y purificación del ácido láctico, 2018, 255-318Cortés Muñoz, Marianela/Soto Retana, Marvin 2018Tecnologías de separación y purificación del ácido láctico, 2018, 255-318

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Aspectos relevantes de la producción de papaya en Costa Rica, 2018Esquivel Rodríguez, Patricia2018Aspectos relevantes de la producción de papaya en Costa Rica, 2018

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Food Chemistry, 2018, 248, 238-246Cubero Castillo, Elba/Esquivel Rodríguez, Patricia2018Food Chemistry, 2018, 248, 238-246

Lieb, V. M., Esquivel, P., Cubero Castillo, E., Carle, R., & Steingass, C. B. (2018). GC–MS profiling, descriptive sensory analysis, and consumer acceptance of Costa Rican papaya (Carica papaya L.) fruit purees. Food Chemistry, 248, 238-246.

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Maíz Morado, 2018, Chap 14Mayorga Gross, Ana Lucía /Pérez Carvajal, Ana Mercedes2018Maíz Morado, 2018, Chap 14

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Cas, 2018, Chap 4Pérez Carvajal, Ana Mercedes2018Cas, 2018, Chap 4

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Valorización de subproductos obtenidos del procesamiento agroindustrial, 2018, 17-72Pérez Carvajal, Ana Mercedes/Soto Retana, Marvin /Thompson Vicente, Eduardo2018Valorización de subproductos obtenidos del procesamiento agroindustrial, 2018, 17-72

Pérez Carvajal, A. M., Soto Retana, M., & Thompson Vicente, E. (2018). Valorización de subproductos obtenidos del procesamiento agroindustrial. In C. Rojas Garbanzo, A. M. Pérez Carvajal, M. Cortés Muñoz, M. Soto Retana (Eds.), Bioplásticos y Agroindustria: Alternativas para la Valorización de Subproductos Agroindustriales (pp. 17-72). San José: Editorial Universidad Estatal a Distancia.

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La Alimentación Latinoamericana, 2018, 336, 48-54Incer González, Ana Isabel/Quirós Blanco, Ana María2018La Alimentación Latinoamericana, 2018, 336, 48-54

Quirós-Blanco, A. M., & Incer-González, A. I. (2018). El uso del sistema nova no es acertado para la clasificación de alimentos. La Alimentación Latinoamericana, 336, 48-54. 

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Non-extractable polyphenols in tropical fruits, 2018, 88-110Pérez Carvajal, Ana Mercedes2018Non-extractable polyphenols in tropical fruits, 2018, 88-110

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Procesos de fermentación láctica, 2018, 195-254Velázquez Carrillo, Carmela 2018Procesos de fermentación láctica, 2018, 195-254

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Disponibilidad nacional de desechos agroindustriales y mercado internacional de polímeros, 2018, 1-162018Disponibilidad nacional de desechos agroindustriales y mercado internacional de polímeros, 2018, 1-16

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